A Bútorg egy cég, ahol tapasztalt és precíz munkatársakra lelhet.

Egy üzem, ahol a gyártás nem csak munka,
de szenvedély is. Egy társ a tervek valóra váltásában. A Bútorg mi vagyunk. 50 munkatárs, akik egy csapatot alkotnak.

Hiszünk a folyamatos megújulásban és
a fejlődés elengedhetetlenségében. Keressük az újat, ugyanakkor magunkkal hordozzuk a generációs hagyományokat, ami értékeinket megszabja. 

            
   

 

1500m2 alapterületű, fejlett technikájával felszerelt gyártóüzemünk komplett asztalosipari szolgáltatást nyújt, a tervezéstők a kivitelezésig.

Bármilyen egyedi kívánság és méret szerinti bútort pontos határidőre elkészítünk, a gyermekbútortól a konyha és szobabútorokig, az irodabútoroktól a banki pultrendszerekig. 

      
   

Kiemelt jövőbeli tervünk pedig, hogy fiatal designerek válasszanak minket munkatársul, hogy a tapasztalat, minőség és kreativitás egysége új utakat tárhasson
a magyar asztalosipar elé.

Képesek vagyunk mindennemű megbízás kivitelezésére, ahogyan azt világszintű referenciáink is bizonyítják, mint
a Hard Rock Cafe  vagy a Meridien Hotel.

 

 

 

"A Bútorg Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. technológia fejlesztése"

 

A Bútorg Kft. piliscsévi telephelyén asztalos ipari bútorok gyártáshoz vásárolt meg egy élzáró gépet, egy CNC fúró-tiplibelövőt, egy CNC fúró-maró központot, egy táblafelosztó gépet és egy integrált bútoripari rendszer szoftvert a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 36,68 millió forintos vissza nem térítendő támogatás segítségével.

 

Cégünk 1996 óta sikeresen működő asztalosipari és kereskedelmi tevékenységet végez. 2001-től belsőépítészeti tervezéssel és gyártással, valamint irodabútor kereskedelemmel is foglalkozunk.

Üzletpolitikánk a tartós, magas minőségű termékek gyártása. Cégvezetésünk a partnereink minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében vásárolta meg a támogatás segítségével a berendezéseket.

 

Fejlesztésünk célja volt a versenyképességünk javítása a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása. A társaságunk a beszerzett gépek segítségével bővíti a magas minőségű termékeinek termelését, így megőrizi versenyképességét a piacon.

A projekt keretében megvásároltunk 1 db VITAP ECLIPSE kontúr élzárógépet, 1 db OMAL VELOX 1300 CNC fúró-tiplibelövőt, 1 db Morbidelli Cyflex S R CNC fúró és maró központot, 1 db SCM Sigma Impact 110 táblafelosztógépet és egy KORPUS NET-LABEL-DIAG Integrált Bútoripari Rendszer. A beszerezett eszközöket a faipar területén hasznosítjuk, mellyel a kapacitásbővítés és árbevétel növekedés mellett 52 fő munkahely megtartását is biztosítjuk.

 

A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a társaságunk napi működésébe. A társaságunk megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

 

A projekt megvalósítása során beszerzett eszközök hozzájárulnak, versenyképességünk javításához és a bevételeink növeléséhez. A projekt során megvásárolt eszközök a minőségi technológiát testesítik meg, és mindenben megfelelnek az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

 

 A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a közel 37 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

 

 

További információ kérhető:

Szép Zoltán

 

Elérhetőségeink: telefonszámunk: 06 (30) 242-2354, e-mail címünk: info@butorg.hu

 

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-15-2015-01362

A projekt befejezése:2016.12.08., A támogatás aránya: 45%