A Bútorg - Magunkról

Magunkról

A Bútorg egy cég, ahol tapasztalt és precíz munkatársakra lelhet. Egy üzem, ahol a gyártás nem csak munka, de szenvedély is. Egy társ a tervek valóra váltásában. A Bútorg mi vagyunk. 50 munkatárs, akik egy csapatot alkotnak.

Hiszünk a folyamatos megújulásban és a fejlődés elengedhetetlenségében. Keressük az újat, ugyanakkor magunkkal hordozzuk a generációs hagyományokat, ami értékeinket megszabja.
1500m2 alapterületű, fejlett technikájával felszerelt gyártóüzemünk komplett asztalosipari szolgáltatást nyújt, a tervezéstők a kivitelezésig.
Bármilyen egyedi kívánság és méret szerinti bútort pontos határidőre elkészítünk, a gyermekbútortól a konyha és szobabútorokig, az irodabútoroktól a banki pultrendszerekig.

Kiemelt jövőbeli tervünk pedig, hogy fiatal designerek válasszanak minket munkatársul, hogy a tapasztalat, minőség és kreativitás egysége új utakat tárhasson
a magyar asztalosipar elé. Képesek vagyunk mindennemű megbízás kivitelezésére, ahogyan azt világszintű referenciáink is bizonyítják, mint a Hard Rock Cafe  vagy a Meridien Hotel.