Aktuális

Építőipari Nívódíj

BMC - Építőipari Nívódíj

A 2014. évben  pályázók közül a Bíráló Bizottság a középület kategóriában a Budapest Music Center részére ítélte az Építőipari Nívódíjat.

Cégünk a Market Zrt. megbízásából alvállalkozóként komplett belsőépítészeti kivitelezési munkákat végzett az épületben.

2015. május 8.-án Kollégáink a helyszínen jártak az ünnepségen- tábla avatáson- ahol átvehették a tanúsítványt, mint kiemelt kivitelezők.

Gratulálunk minden díjazottnak és köszönjük,hogy részesei lehettünk ennek a sikeres munkának.

"2013 márciusában a BMC történetének meghatározó mérföldkövéhez érkezett: 4000 négyzetméteren megnyitotta új zenei központját Budapest kulturális és oktatási negyedének szívében, a Belső-Ferencvárosban, a Mátyás u. 8 szám alatt.

A Kálvin tér szomszédságában elhelyezkedő komplexum térkialakítása és belsőépítészete ötvözi a környékre jellemző neoklasszicista építészetet a XXI. századi modernitással. Kitűnő akusztikai tulajdonságokkal bíró koncertterme kiemelkedő minőségű hang-, fény- és színpadtechnikával felszerelt, amely a legkülönfélébb rendezvény-igények kielégítésére alkalmas. Az épület központi helyisége kifejezetten kamarateremnek épült - elsőként Budapesten - különleges figyelmet szentelve a klasszikus kamarazenének. A magyar és nemzetközi sztárokat felléptető Opus Jazz Club méltán tartozik Európa élvonalbeli helyszínei közé, ahová a környező országokból is ellátogatnak a jazz-rajongók. Az éttermet is magában foglaló klub exkluzív összejövetelek ideális helyszíne, nemzetközi konyhája különleges menükkel várja a vendégeket."

< vissza a többi hírhez