Aktuális

Profession.hu Iroda

Profession.hu iroda Bertóty Eszter és Szenes Andrea (Szenes Design Stúdió) lakberendezők megkeresésére kezdtünk el egyeztetni a Profession.hu iroda egyedi beépített berendezéseinek gyártásáról.


Az igényes designhoz hozzátettük anyag és gyártási tapasztalatainkat. Érdekes és izgalmas feladat volt a több méretben és elrendezésben megálmodott, a nagyteres irodai elrendezés zsongásában a nyugalom szigeteit nyújtó magas támlás egyedi kárpitozott bútorok elkészítése. A juhar furnérozott, olajozott felületek a magas minőséget, míg a fekete táblafestékkel felületkezelt ajtófrontok a funkcionalitást szolgálják, mint írótábla és üzenethordozó.

Az openspace területre az ablaksor elé beépült 17 méter hosszú padsornál több funkcionális kérdést is meg kellett oldani – a padok ne vegyék el a fényt, kényelmesek és tartósak legyenek. Öröm volt dolgozni a tervezőkkel és a megbízóval.

A BÚTOR G Kft. a Kemabo csoport tagjaként – 2 éve átadott piliscsévi gyártóüzemben 50 fős létszámmal működik. A folyamatos technológiai és műszaki fejlesztések biztosítják, hogy megrendelőinket magas minőségben és teljes
körűen ki tudjuk szolgálni. Az irodák belsőépítészeti kialakítása területén nagy tapasztalattal

Cégünk kivitelezte a Reckitt-Benckiser Magyarország Kft, a Jófogás.hu, az Elmű irányító központ, DTZ iroda, Roche Magyarország cégek irodáit is.

Célunk:

A tervezők és megrendelők által megálmodott teret a legjobb szaktudásunk, műszaki ismertünk szerint teljesíteni – megrendelőink maximális megelégedésére.

< vissza a többi hírhez